Zoeken naar yoga workshop nederland

yoga workshop nederland
Blog Yoga Online.
Evy Gruyaert: Yoga helpt me om gas terug te nemen. 9 juni 2018. In Nederland kennen we haar vooral van de app Hardlopen met Evy, en inmiddels is er ook de app Yoga met Evy. Yoga is een rustpunt in haar megavolle agenda.
Yoga Workshop op maat door heel Nederland voor kinderen, groepen ouderen, alle soorten zoals Hatha.
Workshop wereld Yogadag 21 juni strand Hulckesteijn Nijkerk. Lente workshop 2017 Nidra Yoga. Wat is Yoga? Easy Flow Yoga. Workshop op maat. Ik geef Yoga en Pilates workshops door heel Nederland. Afhankelijk van de wensen, maak ik de workshop op maat.
Home Dru Yoga.
Welkom bij Dru Yoga in Nederland. Dru Yoga is een van de populairste vormen van yoga in Nederland. In de afgelopen 40 jaar hebben we gezien hoe doeltreffend Dru Yoga is in de zakenwereld, in ziekenhuizen, op scholen en universiteiten en in sportcentra.
Workshop met Robert Boustany.
18 februari 2015 2109: Workshop met Robert Boustany. Pralaya Yoga Workshop met Robert Boustany Pralaya Yoga Grondlegger Robert Boustany, mijn yogaleraar uit Houston, komt weer naar Nederland om zijn jarenlange ervaring en kennis met ons te delen. 20 februari 2016 1417: Workshop Wim Hof Methode.
Yoga Haarlem Yoga Innerwork Haarlem biedt meer dan 15 soorten Yoga.
Workshop Ontspanningstechnieken 11 januari 2019. Kinderkamp Yoga Theater 2 en/of 3 januari. Seniorenyoga elke donderdag 10.30 uur. Introductiecursus Yoga Start 19 januari. Yoga Nidra vanaf heden elke 2 weken op vrijdagavond. Teacher Training Restorative Yoga and Meditation vanaf 5 april 2019.
3HO Nederland.
Al meer dan 25 jaar hét adres voor Kundalini yoga in Nederland. Maak kennis met de opleiding tot Kundalini yogaleraar. Zaterdag 2 maart 2019. Nog 5 plaatsen vrij. Tijdens de workshop wordt een voorproefje gegeven van Kundalini yoga oefeningen, meditaties en ontspanningsoefeningen die tijdens de opleiding onderwezen worden.
Yoga Meditatie Workshops in Nederland Happy Body Mind Days.
De dag is inclusief een lekkere gezonde lunch, drankjes en snacks. Het is ook mogelijk om voor of na de workshop te overnachten op onze sfeervolle boslocatie 25 euro p.p. Neem contact op met Carolien Michiel als je nog vragen hebt. Meld je aan en leer over yoga, meditatie en jezelf.
Afro-yoga Karavaan.
Afro-yoga is een mix van de ritmische aardse bewegingen uit de Afrikaanse dans, meditatieve yogaseries en er wordt heerlijk gedanst en gezongen. De workshop is zowel actief als interactief, omdat er live muziek is en de mensen worden meegenomen in beweging en geluid. Afro-Yoga is ontwikkeld door Alice Neuteboom, Neco Novellas en Simone Heijloo en is toegankelijk voor iedereen. Het is een combinatie van Afrikaanse moderne dans, yoga, zang en een live concert. Een nieuwe ervaring voor alle zintuigen! Workshopdocenten: Simone Heijloo en Alice Neuteboom Muziek: Neco Novellas. Neco Novellas is docent en musicus. Hij groeit op in Mozambique en leert de traditionele chopimuziek en rituelen van zijn familie en zingen in de kerk. In Nederland studeert hij jazz en operazang.
Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland.
Weekend Workshop With Swami Tat Sat Bharati From 1 Lees meer. AUTHENTIEKE YOGA MEDITATIE VAN DE Himalaya Traditie Cursussen Yoga Meditatie Lees meer. Yoga Nidra Refined Silence. Yoga Nidra Refined Silence Why do we sleep? Silence Save Your Breath and Live Long. Silence Save Your Breath and Live Long 23 March Lees meer. Copyright 2011-2019 Himalaya Yoga Meditatie Nederland.
Lessen Aerial Yoga Nederland.
Wil je zelf met een paar vrienden een workshop organiseren? K inderfeestjes zijn ook een groot succes! Prijzen variëren per lokatie. Gelieve shirts met mouw te dragen i.v.m. comfort en hygiëne in het doek en geen sieraden. Deelname aan lessen of workshops is geheel op eigen risico. Lessen in Amsterdam e.o. Aerial Fitness Strength Flex. Aerial Yoga Kids. Aerial Yoga Restorative. Zwangerschaps Aerial Yoga. Over Aerial Yoga Nederland.

Contacteer ons